Alvaco oy

Ammattimainen, ratkaisuhakuinen, tavoitteellinen, ihmisläheinen


Kestävä liiketoiminta

Tänään kestävä kehitys - kestävä liiketoiminta - on yrityksen ja organisaation menestyksen edellytys. Kestävyys on myös vastuullisen toiminnan perusta. Yritysten ja organisaatioiden yhteiskuntavastuu rakentuu ekologisen, kulttuurisen, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden pilareille.

Alvaco Oy:n asiantuntemuksella yritykset ja organisaatiot voivat luoda kilpailuetua rakentamalla liiketoimintaansa kestävälle perustalle. - Ota yhteyttä!


* * *

Hannu Valtanen

Alvaco Oy, partneri

metsänhoitaja, maat. ja metsät.maist.

Accredited Associate of the Institue for Independent Business, IIB

"Olen toiminut metsäteollisuuden toimialajärjestön koti- ja kansainvälisestä metsäpoliittisesta edunvalvonnasta vastaavana johtajana, metsäosaston ja tietohallintoyksikön päällikkönä, toimitusjohtajan assistenttina ja ekonomistina. Olen ollut MTK:n metsäjohtajana, Metsätehon toimitusjohtajana ja työskennellyt lähetystöneuvoksena Suomen suurlähetystössä Saksassa. Minulla on laaja kokemus kansainvälisestä edunvalvonnasta ja kansainvälisistä kestävän kehityksen projekteista - mm. maailman johtavan metsäsertifiointijärjestelmän luomisessa. Olen ollut mukana lukuisten järjestöjen ja organisaatioiden hallitustyöskentelyssä sekä toteuttamassa useiden organisaatioiden muutosprosesseja."

Alvaco Oy - Yhdessä onnistumme!